Oheisohjelma ja retket

Kullanhuuhdonnan MM-kisojen kunniaksi kisavieraille on tarjolla monenlaista oheisohjelmaa ja unohtumattomia retkiä. Ilmoittaudu mukaan!

MM-kisojen oheisohjelma ja retki-info tulossa pian.

Iltaohjelma tapahtumateltassa ja tapahtumaravintola Nuggetissa

Illalla tapahtumateltta täyttyy ihmisistä ja elävästä musiikista. Aina ennen bändien soittoa on tunti ns. “open stage” -aikaa, jolloin lavalla voi esittää oman laulu- tai soittoesityksen tai vaikka standuppia. Tapahtuman ajan on joka ilta bändejä soittamassa, esimerkiksi Malpractice, Dr. Patala & Organic Healers ja Latimeria! Esiintyjät ja esiintymisajan tarkentuvat myöhemmin.

Kullankaivuu valtauksilla – varaa paikkasi

Haluatko kokeilla, millaista on kullankaivuu valtauksilla?

Muutaman sadan metrin päässä kisa-alueesta sijaitsee Team Deadwood ry:n valtaus, jonne pääset kokeilemaan kullankaivuuta. Varaukset ja lisätiedot: Marko Lauronen, sähköposti team.deadwood@gmail.com.

Petronellan Pysäkki, Lapin Kullankaivajain liitto ry:n valtaus sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä kisa-alueelta, Purnumukassa. Varaukset ja lisätiedot: Hannu Raja, sähköposti hannu.raja@netikka.fi

Lasten ohjelma

Tiistaista perjantaihin 6.-9.8.2019 ohjattua ja valvottua toimintaa lapsille noin 4 tuntia iltapäivisin. Lasten ohjelmassa on kasvomaalausta, luontoretkiä, tutustumista Kultamuseoon sekä muuta mukavaa. Lasten ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Lasten ohjelma on veloitukseton.

Taikuri Timo Kulmakko, Magician Extraordinaire

Käsin tuotettuja käsittämättömiä illuusioita sekä Sangen Sukkelaa Silimänkääntöä huumorilla höystettynä.

Esiintymisajat tarkentuvat myöhemmin.

EnglishFinland