Majoitus & ruokailu

Kullanhuuhdonnan MM-kisojen aikana yövyt Tankavaarassa tai sen lähialueilla ja nautit paikallisista herkuista.

Aivan kisa-alueen läheisyydessä Tankavaaran Kultakylässä on tarjolla majoitusta hotellimajoituksessa, kullankaivuuhenkeä huokuvassa mökissä tai Korundi -huoneistossa. Myös leirintäalue caravan -paikkoineen palvelee kisayöpyjiä. Varaa majapaikkasi hyvissä ajoin!

Vuotson maja majoittaa kisavieraita Vuotson keskustassa Bed&Breakfast –tyyliin vain 10 minuutin ajomatkan päässä kisapaikalta.

Kullanhuuhdonnan MM 2019 -majoitustarjoukset

Hyödynnä MM-kisojen majoitustarjous Saariselällä.

Varaa majoituksesi suoraan Santa’s Hotel Tunturista käytä alennukseen oikeuttavaa koodia: gold2019 varausta tehdessäsi.

Lapland Hotel Riekonlinnasta majoitusta varatessasi käytä alennukseen oikeuttava koodia ALLMM19 .

Tutustu myös muihin Sompion ja Sodankylän majoitusvaihtoehtoihin tai ota selvää mitä muuta Inari-Saariselkä -alueen majoitusvahtoehdoissa on tarjolla!

Kisa-alueen palvelut: ravintolateltta ja oma sekatavarakauppa

MM-kisojen aikana kisa-alueella vieraita palvelee ravintolateltta, jossa tarjoillaan herkulliset ruuat aina aamupalasta illalliseen. Ravintolassa on A-oikeudet. Lisäksi kisa-alueen välittömässä läheisyydessä oleva legendaarinen Ravintola Wanha Waskoolimies on avoinna päivittäin klo: 9.00 – 21.00, ja tarjoaa niin aamupalaa, lounasta kuin à la carte -annoksiakin. Janon yllättäessä muista myös kisojen oma ”sekatavarakauppa” (Frontier Supply Store) kisa-alueella!

Lisää ruokapaikkoja löydät Sodankylästä ja Inari Saariselkä -alueelta.

 

saunakultakyla
Sauna Kultakylässä.

 

 

 

 

FinlandEnglish